Другий епізод стімпанк-мультфільму "Воля" про історію України викликав справжній сплеск агресії і ажіотаж на російському пропагандистському телебаченні. Особливо обурення викликав фрагмент про повернення до складу України Кубані і Зеленого Клину.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того в мультфільмі в цікавому форматі показали злочини більшовиків проти України і боротьбу патріотів проти них. Трейлер до нової роботи включили в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Скандальна ведуча пропагандистської передачі Ольга Скабеева вибухнула обуренням після його перегляду та звинуватила Україну в тому, що вона нібито нав'язує дітям, маленьким українцям, русофобію.

"Щоб засвоїли це абсолютно все, включаючи зовсім маленьких, ось таких крихітних українців, їм покажуть мультики про підступну Росію і непереможних українських героїв. Ми там виступаємо в ролі вовкулаків. Армія мерців – це ми! Вовкулаки – це теж прекрасні російські люди! У Міноборони України, незважаючи на те, що дитячий мультик, ось це дійство схвалили. Я не дуже розумію, хто в цьому контексті агресор!", – обурювалася пропагандистка.

Нагадаємо, Кошовий із Квартал 95 відправив Путіна на Марс, Скабеева позеленіла від злості.

Як повідомляв Знай. ua, пропаганда Кремля показала цинічний фейк з "нещасними" батьками Донбасу.

Також Знай. ua писав, що топ-пропагандистка Путіна проговорилася про звільнення українських моряків.