Волонтер Роман Доник розповів, що у зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі загинув племінник генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, який з учорашнього дня командує силами ООС.

Новий командувач операцією об'єднаних сил Володимир Кравченко - бойовий офіцер, а його син воює на фронті з початку війни Росії проти України. Про це у себе в Facebook повідомив волонтер Роман Доник, який також з перших днів допомагає силам АТО/ООС.

"З приводу нового командувача ООС генерал-лейтенанта Кравченка. Війну починав в ОК (оперативне командування, - ред.). Грамотний офіцер. Простий в спілкуванні, в хорошому сенсі. На початку війни командував сектором А (Луганська область, - ред.). Після цього командував ОТУ (оперативно-тактичне угруповання, - ред.). Війни не боїться. З росіянами свої рахунки. Син і племінник з самого початку на війні. Племінник загинув", - пише волонтер.

Боєць АТО
Боєць АТО

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Доник припускає, що призначення Кравченко, ймовірно, пов'язано з підвищенням Сірського - очолить Сухопутні війська ЗСУ, а не з "заборонами вогню".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Призначення скоріше пов'язано з підвищенням Сірського, а не з усілякими заборонами вогню. Якщо б хотіли заборонити ведення вогню, прислали б Локоту. Всі хто в темі пам'ятають тотальні заборони на відкриття вогню у відповідь і його істерики. Загалом, поки, панікувати немає причин. А там подивимося. Життя бентежне", - резюмував волонтер.

Донбас
Донбас

Нагадаємо, Зеленський звільнив главу ООС Олександра Сірського: хто зайняв крісло.

Як повідомляв Знай.uа, здичавілі бойовики на Донбасі підривають будинки українців під шалений регіт: цинічне відео просочилося у мережу.

Знай.uа писав, Гвоздик заговорив про Донбас й довів українців до сказу: "Чому ми з росіянами стали ворогами?"