Дуже часто українці стикаються з обманом у супермаркетах. Нерідкими виявляються випадки продажу простроченного товару або неякісного, або навіть зіпсованого. Але, жителів Канева чекав новий сюрприз - чергова шахрайська схема від працівників АТБ. Тепер в мережі супермаркетів можна придбати і невидимі томати.

супермаркет
супермаркет

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Покупниця вирушила на чергову закупівлю, купивши всі неоходимо спокійнісінько пішла на касу і оплатила покупку. Відходячи від каси, дівчина вирішила заглянути в чек і побачене шокувало її.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Перевіряйте чеки в АТБ не відходячи від каси. Адже вже прийшовши додому можна виявити в чеку півкіло томатів, які ви навіть не купували" - повідомила клієнтка мережі.

Вона прикріпила фото, на якому чітко видно, що томати в чек включені двічі. При чому, вдруге йде не дублікат першої покупки, яку здійснила клієнтка, а абсолютно нова позиція з іншою вагою. Відповідно, неможливо припустити, що касир помилково пробив товар двічі.

В коментарях стали відзначатися обурені українці:

"Ооо, це так знайомо. коли замість 2.5 кг. капусти були банани. повернули 40 грн. Перевіряю завжди", "Але ж касир теж хоче їсти", "А мені нещодавно,в АТБ, замість 10 яєць... пробили 10 батонів", "Ось це умільці. Невидимі помідори - корисні для фігури, але не для гаманця", "Я купила бульбу за ціною апельсинів - раділа новому смаку", "Коли я перевіряю,то на мене з такою ненавистю дивляться касири", "Охрана, отмєна".

Нагадаємо, що українці розкрили підступну схему обману в АТБ: "сюрприз" чекає на касі.

Раніше повідомлялося, що українці в АТБ вивалюють шалені гроші за плід, який сховає їх в лікарню.

Також, в АТБ стали продавати повнолітній хліб.