Стан вітчизняної медицини завжди бажав надавати кращого. Українці раз за разом ллють сльози, потрапляючи в українські лікарні і бачачи не тільки якість послуг, але й ті умови, в яких вони змушені лікуватися. Окремої розповіді заслуговує і те, чим годують хворих, адже часто це навіть важко назвати їжею.

лікарня
лікарня

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тему харчування в лікарнях вирішив підняти український юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він упевнений, що це все наслідки медичної реформи від в. о. Міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Це фото, просто ідеально відображає всю нашу так звану "медичну реформу". Такими "делікатесами" годують пацієнтів відділення патології вагітності, в лікарні міста Кам'янське. Тарілка найдешевших, злиплих макаронів і шматочок черствого хліба. Як кажуть, коментарі зайві. Сумно і боляче..." - досадує Шнайдер.

В коментарях українці почали обсудать таку "їжу богів":
"Може, Супрун пораду дасть, як це є", "Дієта №10", "І пластиковий посуд!", "А макарони з хлібом лікарі не рекомендують", "З особистого досвіду... В СІЗО гарніше годують", "Немає і не було жодної реформи , а є план по знищенню українців", "У Києві, інститут ортопедії і травматології теж саме, один в один, тільки чорний хліб. А суп складається з води і 10 зерен перловки", "Турбота держави про здоровий поколени. А як підростуть, Welcomе в Илловайский котел!", "Витамини вдома їсти треба", "Ви прийшли їсти чи лікуватися?".

Нагадаємо, на Житомирщині знайшли сотні тіл закатованих жінок та дітей: "Кістки перерубані, виски пробиті".

Як повідомляв портал Знай.uа, конкурента Пашинського знайшли мертвим: "Він весь час фігурує там, де смерть і насильство".