Головний лікар пообіцяв відірвати і відкусити статеві органи журналістам, які розповіли в публікації про всі "принади" його лікарні та про те, як там обходяться з пацієнтами.

В Росії головний лікар клініки №8 міста Обнінськ Калузької області РФ Едуард Іванов пообіцяв каструвати місцевих журналістів. Про це повідомляє порталі Obninsk.Name.

Таку реакцію в головного лікаря викликала публікація, де йшлося про те, що 50-річна пацієнтка просиділа три години в черзі лікарні, але так і не пройшла диспансеризацію через малу кількість фахівців.

Після виходу статті журналісту зателефонував головний лікар Едуард Іванов і в не припутимій для керівника-медика формі з образами зажадав пояснити, за яким правом журналісти взагалі пишуть на цю тему.

"Мистецтво ведення бесіди і застосуванням блатних слівець з 90-х і обіцянок "пристукнути", відірвати і відкусити (так-так!) статеві органи журналістів і зовсім викликає подив. Хіба це нормально, коли чоловік так розмовляє з жінкою, лікар з пацієнтом, а заодно і керівник лікарні з журналістом?" - пише портал.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У телефонній розмові Іванов заявив, що насправді ніяка диспансеризація пацієнтці не була потрібна, а через те, що журналістка задає йому такі запитання, він змушений витрачати купу свого дорогоцінного часу на відповіді. Тому йому легше "пристукнути" цю пацієнтку, щоб не відповідати.

"Ну і що? Вона ж не на вулиці була! А хто її туди взагалі кликав? Яка, на хрін, диспансеризація? Її не потрібно проходити, за неї треба гроші отримувати. Диспансеризація не знайде раннього раку, це неможливо, там немає тестів для пошуку ранніх захворювань, це нісенітниця!" - кричав Іванов у трубку.

І це далеко не найяскравіше висловлювання головного лікаря під час бесіди з журналістом. Однак, повну розмову портал не надає через "наявність аморальних і ганебних виразів".