У мережі з'явився лист батька морпіха ЗСУ до президента Володимира Зеленського. Він звернувся до гаранта через загибель чотирьох українських воїнів під Павлополем у вівторок, 6 серпня.

Текст звернення на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook опублікував волонтер Едуард Литвиненко ("Don").

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"А тепер, дій, верховний! Четверо загиблих! За раз!", - йдеться у тексті листа.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Хлопці цього першого Феодосійського батальйону морської піхоти – крайні серед українських військових частин Криму, які не здалися російським окупантам. Вони вийшли в Україну помститися і перемогти! Повернути Луганськ, Донецьк, Крим, Севастополь, рідну Феодосію!", - додали у зверненні до президента України.

У вівторок, 6 серпня, у денному зведенні Міноборони повідомили, що о 10:20 російські окупанти розпочали обстріл з РПГ поблизу Павлополя. Внаслідок обстрілу загинули 4 українських військових. Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер прокоментував грубе порушення так званого перемир'я й засудив дії терористів.

Президент України Володимир Зеленський після цього зібрав нараду з військовим керівництвом. Також він провів телефонні переговори з Володимиром Путіним.

сьогодні зранку розмовляв із президентом Росії Володимиром Путіним із цього приводу. Терміново йому подзвонив і сказав: "Це нас не наближує до миру. Дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивства наших людей", - розповів Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський вимагає Нормандського формату: "Світ побачив, хто миру не хоче".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на межі.

Також Знай.uа" писав, що жителі Затоки оббивають пороги Зеленського, ситуація на межі: що загрожує популярному курорту.