Секретар Ради національно безпеки і оборони Олександр Данилюк повідомив про смерть бійців 36-ї бригади морської піхоти у вівторок, 6 серпня. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Трагічні новини із зони проведення Операції об'єднаних сил. Сьогодні в результаті обстрілу в районі Павлополя загинули четверо українських військовослужбовців. Бійці 36-ї бригади морської піхоти займалися інженерним обладнанням позицій взводно-опорного пункту, коли бойовики підступно відкрили вогонь з ручного протитанкового гранатомета. Це грубе порушення домовленостей про перемир'я не залишиться без уваги", – написав Данилюк.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, новий командувач ООС Кравченко покаже Путіну, де раки зимують.

Як повідомляв портал Знай.uа, оккупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло.

Також портал Знай.ua писав, дружину полоненого полковника змусили співати хвалебні оди Порошенку.