На популярному українському курорті Кирилівка Запорізької області стався жахливий інцидент - з моря витягли тіло потопельника.

Як зазначають місцеві журналісти, НП сталася недалеко від бази відпочинку "Бригантина 2". Цей трагічний випадок вже третій на цій базі за сезон.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поки що невідомо за яких обставин загинув чоловік. Однак, зазначається, що відпочиваючі продовжують засмагати незважаючи на те, що поруч з ними лежить труп.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, 3-го серпня у курортному селищі Кирилівка у Запорізькій області стався конфлікт, в якому замішані кілька хлопців з Дніпра. Тоді словесна перепалка переросла у стрілянину і закінчилась смертю перехожого.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кирилівці відпочиваючі вирішили оздоровитися незвичайним способом, який здивував оточуючих. На пляжі увагу оточуючих привернула жінка, що розтирала свої ноги шматками медузи-корнерота

Також портал Знай.ua писав, в Одесі гримить страшний скандал, малюки помирають прямо посеред пляжу.