Зеленський зробив резонансну заяву щодо Криму

Український президент Володимир Зеленський висловив упевненість, що окупований Крим повернеться в Україну. Про це лідер заявив на зустрічі з українською громадою в Анкарі під час візиту до Туреччини.

"Я точно знаю, що настане день, коли Крим обов'язково повернеться в Україну і роз'єднані кримськотатарські родини зберуться за одним столом", - Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Леонід Пасічник
Леонід Пасічник

Терористи "ЛНР" заявили про готовність припинити вогонь

У так званій "ЛНР" заявили про готовність відвести озброєння від лінії зіткнення, якщо Київ зробить теж саме. Про це пише Telegram-канал Makarenko.Live.

В українському монастирі викопали стародавні скарби

В місті Збараж Тернопільської області на території монастиря отців Бернардинів знайшли скляну посудину, наповнену польськими монетами 1923-1939 років. Як повідомляється в Facebook, скарб знаходився на глибині одного метра.

Фракцію "Слуга народу" розділять жеребкуванням

Стало відомо, що президентську фракцію "Слуга народу", яка отримає у Верховній Раді понад 250 мандатів, поділять на 15 груп. Кожну з них очолить заступник глави фракції. Про це повідомила керівник прес-офісу партії Євгенія Кравчук на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Богдана і Кличка терміново викликають до НАБУ

Стало відомо, що Національне антикорупційне бюро України планує найближчим часом викликати на допит голову Офісу президента Зеленського Андрія Богдана і мера Києва Віталія Кличка. Богдан і Кличко будуть викликані на допит по справі можливої пропозиції хабара голові Офісу Зеленського.