Кабмін зобов'язав НАК "Нафтогаз України" знизити ціну газу для населення ще на 265 грн за тисячу кубічних метрів. Нові платіжки за газ українці побачать вже в серпні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду.

Згідно з постановою від 3 квітня 2019 року № 293, з серпня НАК "Нафтогаз" буде продавати для населення газ за ціною, яка є найнижчою на ринку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто уточнити, що ціна газу в серпні для населення, без ПДВ тарифів на транспортування і поставку, складе 4640 грн за тисячу кубічних метрів, що менше на 265 грн, ніж ціна в липні.

Нагадаємо, що в Дніпрі з 5 по 16 серпня планується на час відключити газ на трьох вулицях.

Як повідомляв портал Знай.ua, з 20 серпня водоканали перейдуть на погодинну подачу води для українців.

Також портал Знай.ua писав, що газові переговори про збереження транзиту газу після 2020 року між Україною і Росією відбудуться тільки після призначення нового парламенту.