Зеленський відмовився підписувати угоду з Вселенським патріархом

Перша зустріч президента Володимира Зеленського з Вселенським патріархом Варфоломієм закінчилася інтригою - сторони так і не підписали спільну заяву, як планували напередодні.

В останній момент сторони не зрозуміли один одного, в команді Зеленського відмовилися підписувати документ. Цей документ готували на Фанарі в співпраці з Міністерством закордонних справ. Заява переважно має стосуватися екологічної тематики.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

В студії "Квартал 95" заявили про те, хто замінить Зеленського

Один з братів Шумахерів, Юрій Великий нарешті підтвердив інформацію, яка не давала спокою українцям. Він дійсно замінить Володимира Зеленського у "95 Кварталі".

Про це Великий повідомив на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши скрін новини порталу "Знай.uа".

Раніше, актор студії Євген Кошовий розсекретив журналістам "Знай.uа" особистість того, хто буде пародіювати Зеленського в Кварталі.

В ГПУ подали позов проти Луценка

Прес-служба Окружного суду Києва оприлюднила інформацію про позові, поданому Сергієм Горбатюком до Юрія Луценка. Керівник управління спецрозслідування Генпрокуратури просить, щоб судді скасували наказ, відданий генпрокурором, про проведення щодо нього службового розслідування.

Суд поки не ухвалив рішення щодо подальшої долі позову Горбатюка - можливо, в кінцевому підсумку все-таки буде відкрито провадження у даній адміністративній справі.

Кличко назвав ім'я свого наступника на всю Україну

Кличко переконаний, що "розчищення" електорального поля за допомогою телебачення "Квартал 95" почав вже давно.

На думку столичного градоначальника, Євген Кошовий претендує на посаду мера Києва, так як кілька років пародіював саме його.

"Виходять на сцену Зеленський і от людина без зачіски, Кошовий, якщо я не помиляюся. Кажу: "Я починаю нервувати, так як в залі знаходиться потенційний майбутній президент, а – враховуючи, що Кошовий постійно в "Кварталі" чемпіонський пояс приміряє - не виключено і мерське крісло спробує приміряти, якщо Зеленський країну очолить". - заявив мер Києва.

Археологи виявили "торговий центр" під Одесою, якому 7000 років

Археологи з Одеського університету імені Мечникова проводили розкопки на поселенні доби неоліту Кам'яне-Завалля і знайшли уламки посуду з різних регіонів Європи.

Наголошується, що ці знахідки можуть говорити про те, що раніше на цьому місці знаходилася торгова факторія.