Діти і пенсіонери - найбільш незахищені категорії населедния в будь-якій країні. І якщо у дітей ще є батьки, які можуть про них подбати, то про пенсіонерів подумати нікому.

Пенсіонери
Пенсіонери

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цю тему вирішив підняти український юрист і блогер Михайло Шнайдер. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він розмістив пост, який пробирає до глибини душі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Вся наша дійсність в одному фото. Страшно і боляче" - лаконічно підписав кадр Михайло.

На фото можна побачити стареньку бабусю, яка, будучи практично не в силах, змушена вимивати підлогу, щоб заробити собі на шматок хліба.

Українці в коментарях не можуть прийти в себе від злості і просять президента України Володимира Зеленського зробити все, щоб в країні не було такого стану справ:

"Влада горбатить життя", "Звичайно, не піде на роботу - не заплатить тарифи. Залишиться без житла на старості", "Це наша старість", "Бабусі дали на шматок хліба заробити, щоб взагалі не пішла по смітниках", "Бідненькі. Плакати хочеться мені. соромно", "Сором і ганьба, до чого ми дожили", "А є пенсіонери, у яких немає дітей, вони все життя пропрацювали платили податок за бездітність. Їм як бути і як виживати?", "Ганьба всім , хто нажився обкрадаючи свій народ!"

Відомо, що цієї бабусі 86 років і вона з останніх сил трудиться в одному з супермаркетів Дніпра. Ось, що про неї говорять очевидці:

"Вона ледве пересувається, видно, що миє з останніх сил, ледве викручуючи тремтячими руками ганчірку. Бабусі 86 років, звати Марія Петрівна. Вона погано чує і не дуже виразно говорить. Вона щодня виносить величезні коробки зі сміттям і тягає повне відро води".

Нагадаємо, Зеленський відмовився підписати спільну заяву з Вселенським патріархом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готує реформу, що кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.ua писав, експрезидента схопив спецназ, корупційні ігри закінчилися.