Терористи "ДНР" заявили про готовність обмінятися полоненими з Києвом. Вони запропонували звільнити 50 незаконно утримуваних українців взамін на 102 сепаратиста.

Про це повідомила так звана "уповноважена з прав людини в ДНР" Дарина Морозова, передає ТАСС.

"На даний момент у нас є підтверджений факту утримування на українській стороні 102 наших громадян, що Київ підтверджує, що в список на обмін їх включено". Дарина Морозова

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Донецьк повністю готовий до проведення другого етапу обміну". підкреслила вона

Варто відзначити, що Морозова у своїй заяві не згадала про дату можливого обміну. Зазначимо раніше Морозова заявляла, що він може відбутися ближче до осені 2019 року.

Донбас
Донбас

Нагадаємо, що путінські терористи на Донбасі незаконно утримують більше двохсот чоловік, ще 258 осіб вважаються зниклими без вісті.

Як повідомляв портал Знай.uа, Хомчак заявив, що влітку 2014 року він був готовий підірвати себе гранатою, виходячи з бою з Іловайського котла.

Також портал Знай.ua писав, що у так званій "ДНР" вирішили, що ЗСУ збираються обстріляти позиції терористів.