Про режим тиші ніхто не чув: на Донбасі трагічно загинув боєць Нацгвардії, вся Україна у сльозах

У суботу, 10 серпня, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим тиші. Внаслідок обстрілу загинув військовослужбовець Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Новий податковий закон покарає українців: масові зловживання та ухилення

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Депутати із Слуги народу збираються посилити контроль за дотриманням українських бізнесменів податкового законодавства. Про це повідомив майбутній народний депутат цієї політсили Данило Гетьманцев.

газ
газ

Зниження цін для блакитне паливо: "Нафтогаз" розпочинає велику битву, для українців все тільки починається

НАК "Нафтогаз України" не згоден з постановою Кабінету Міністрів, в якому знизили вартість газу для населення. Нафтогаз подав позов до Окружного адміністративного суду Києва і просить вважати неправомірним постанову уряду від 5 липня 2019 року №485 "Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 3 квітня 2019 р. №293".

Немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів

Михайло Федоров, радник президента України Володимира Зеленського в digital-напрямку, запевнив, що вже під час наступних виборів президента країни, українці зможуть голосувати онлайн за допомогою системи The Vote.

стрибки у воду
стрибки у воду

Українка здобула престижну нагороду на чемпіонаті Європи: п'ята медаль, відео тріумфу

Українка Олена Федорова виборола срібло на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду, який у ці дні проходить у Києві. Федорова виграла медаль у стрибках з метрового трампліну. Про це повідомили в Twitter НОК України. На сторінці опублікували відео тріумфу української спортсменки.