В Укргідрометцентрі спрогнозували погоду на початок тижня – 12-14 серпня.

В понеділок, 12 серпня, майже по всій території України буде суха погода, лише на Волині та Львівщині місцями пройдуть короткочасні грозові дощі.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 13-18°, на узбережжі морів до 22°, вдень 28-33°, на Закарпатті та півдні Одеської області до 35°.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

В понеділок у Києві - без опадів; температура вночі 16-18°, вдень 28-30°.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Погода в Україні 12 серпня

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У вівторок, 13 серпня, синоптики прогнозують у західних областях місцями короткочасний дощ, грози, на решті території без опадів.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 14-19°, на сході країни місцями 11-13°, вдень 28-33°.

У Києві у вівторок без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 16-18°, вдень 30-32°.

Погода в Україні 13 серпня

У середу, 14 серпня, в західних, північних і місцями центральних областях очікується дощ і гроза. Така ж погода очікується вночі 15 серпня на півночі країни. В інших регіонах без опадів.

Температура вночі встановиться на рівні 12-18°, на заході і півночі – 8-14°. Вдень 25-31°, у західних, північних та центральних областях – 21-27°.

Нагадаємо, що в вересні 2019 року на українських курортах очікується "оксамитовий сезон" – погода сприятиме відпочинку на морі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Одесу накрила сильна злива з ураганним вітром. Буря тепер рухається на Київ.

Також портал Знай.uа писав, що під Мелітополем місцеві мешканці зняли неймовірне явище, яке нагадувало смерч.