Новий актор студії "Квартал 95" Юрій Великий висловився про Володимира Зеленском. Він буде замінювати президента в концертах, які планується проводити найближчим часом. Ймовірний претендент на роль Юрій Великий розповів, що пародіювати президента легко, а створювати жарти для цього способу – складно.

Колишній учасник дуету "Брати Шумахери" Юрій Великий говорить, що ще з 2009 року готувався пародіювати Володимира Зеленського. У той час він навіть подумати не міг, що той одного разу стане президентом України.

"Він дуже зручний для пародіювання. Десь починаючи з 2009 року, коли ми почали співпрацювати з "Кварталом", я, як відчував, став помічати якісь фрази, вирази, які він дуже часто використовує. Як знав, що колись доведеться пародіювати! Я помічав його жести, міміку. Тому мені здається, що пройшовши такий довгий шлях становлення цієї пародії, зараз мені було набагато легше її відтворити", – зауважив Юрій.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, дістав телескопічну палицю і спробував забрати телефон у журналіста, погрожуючи вбивством.


Як повідомляв раніше Знай.uа продуктовий кошик стане напівпорожній.


Також Знай.uа писав про те, що Ірина Білик здивувала мережа нових фото в незвичному образі.