Найважливіше і найцікавіше, що публікувалося в понеділок, 12 серпня.

Порошенку завдали жорсткого удару, кінець близький: "Втратив усіх прихильників"

Петр Порошенко

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спливла інформація про те, з якими проблемами довелося зіткнутися колишньому президенту України Петру Порошенку після програшу на виборах. Про це детально розповів політичний експерт Михайло Подоляк українським журналістам.

Єксперт підкреслив, що Порошенко як би там не було, дуже прагматична людина, тверезо оцінює ситуацію і вміє прораховувати всі ризики. Він усвідомлює, що найближчі місяці будуть для нього великим випробуванням.

Пропагандисти Путіна жорстко зганьбилися через фейк про Зеленського: навіть для Кремля це занадто

Володимир Зеленський

Російські журналісти спробували принизити президента України Володимира Зеленського, заявивши, нібито лідер США Дональд Трамп забув про нього. Даний сюжет 10 серпня опублікував один з головних пропагандистських ресурсів Кремля "Росія 24".

Зеленський і Богдан, війна на Донбасі і "весняні посадки": Разумков відповів українцям на нагальні питання

Дмитро Разумков

Дмитро Разумков став гостем студії "Politeka.Online", де відповів на актуальні питання. Разумков розповів, що регламент вже ретельно вивчив, так як з великою часткою ймовірності стане новим главою Верховної Ради України.

Власникам евроблях доведеться пройти сім кіл пекла: як зміняться правила реєстрації авто

євробляхи

Міністерство внутрішніх справ України ініціювало зміну порядку реєстрації, зняття з обліку та перереєстрації автомобілів.

У відомстві наполягають повернути правила, що діяли до 2015 року, і зобов'язати всіх автолюбителів проходити додаткову перевірку.

На київському вокзалі встановлять двері за 3 мільйони: Укрзалізниця "викупила" головну фішку Кличка

київський вокзал

"Укрзалізниця" планує витратити понад 3,5 мільйона гривень на реставрацію 26 дверей Центрального залізничного вокзалу Києва.

Стало відомо, що тендер на виконання робіт виграло ТОВ "Ассо Груп", яке було зареєстроване 8 місяців тому. Фірма запросила за свої послуги 3,57 мільйона гривень.