У мережі опублікували досить захоплюючі знімки різних павуків, які водяться на території Чорнобильської зони відчуження. В інтернеті часто з'являються знімки всякого виду "чудовиськ із зони", однак на цей раз всю красу можна побачити просто тут і зараз, і це реальні мешканці тих місць.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фотографії опубліковано у пабліку Чорнобильський Радіаційно-екологічний Біосферний Заповідник у соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Павуки (Araneae, Clerck 1757) — це ряд членистоногих тварин, що відносяться до класу Павукоподібних, підтипу Хелицеровые. Відомо близько 41000 видів, поширених по всій Землі за винятком Антарктиди, океанів і морів. Павуки є облігатними хижаками, які живляться різноманітною тваринною їжею", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Другий Чорнобиль" наздогнала Росію: зашкалюють дозиметри, екологи хапаються за голову - це вам не серіали.

Як повідомляв Знай.uа скуштувати водиці чорнобильській: у світі з'явився дуже дивний алкоголь.

Знай.uа писав, в Чорнобилі запустять незвичайний туристичний маршрут: сталкерам і не снилося.