Українсбка авіакомпанія МАУ в серпні 2019 року оновила платне меню концепції Buy on board. Пасажирам представили нові ціни та страви. Щоправда, варість такого перекусу мало кому сподобається.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

літак

Серед нових позицій з'явилися дві тортильї — з овочами і фетою, а також лососем і сирні крокети. Вартість кожної порції становить 6 євро.

Меню поповнилося новими сендвічами і паніні по 4 євро з двома різними начинками — з тунцем і яловичиною.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як можна побачити, в оноленому меню не представлені страви, наприклад, для веганів.

Одночасно з цим з меню авіакомпанія прибрала сендвіч-рол з ростбіфом і корнішоном, паніні з лососем і паніні з моцареллою і базиліком.

Зміна меню безалкогольних напоїв торкнулося гарячих напоїв. Тепер пасажири можуть замовити за 3 євро чай з журавлиною, який замінив чай з імбирем.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У списку легких гарячих страв у новому меню з'явилася вівсянка з сухофруктами за 3 євро. Вона прийшла на зміну каші кускус в марокканському стилі з овочами і паприкою.

Згідно з інформацією МАУ, меню Buy on board доступно для пасажирів економ-класу на всіх міжнародних регулярних рейсах з номерами PS001-999 і чартерних рейсах за винятком перельотів по Україні.

Нагадаємо, пасажирів перелякала стюардеса, яка напилась, як чіп та спотикалась по салону літака.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна європейська авіакомпанія Wizz Air вляпалась в гучний скандал з українцями в Лассабоні.

Також Знай.ua писав про те, що зі Львова відкрили прямий рейс допопулярного серед українців курорту.