Стюардеса літака Air Wisconsin, що летів з Чикаго в Саут-Бенд, була єдиною на рейсі. Незважаючи на це, вона не обслуговувала пасажирів, оскільки напилась "в хлам". Про це пише Daily Mail.

Тепер за п’янство на борту стюардеса стикається з обвинуваченням після того, як стривожений пасажир зняв її. Вона забившись на своє місце, спотикалась на літаку. Рейс Юнайтед Експрес з Чикаго в Саут Бенд, штат Індіана, летів 2 серпня.

Стюардеса

За словами пасажирів, 49-річна стюардеса Джуліанна Марч вела себе дивно ще тоді, коли зустрічала туристів на борту, адже не звертала уваги на них. Коли пасажири зайняли свої місця, жінка почала розповідати про правила безпеки. Однак це їй важко вдавалося: вона говорила невиразно і гойдалася.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Коли Марч нарешті закінчила інструктаж, вона пішла до свого місця і впала на нього, не пристебнувши себе ременем безпеки. На виклики пасажирів під час польоту жінка також не реагувала і летіла з опущеною головою. Очевидці намагались попередити про стан бортпровідниці пілотів, однак ті вже знали про її сп'яніння.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курси останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Коли офіцери піднялися на борт, Марч почала плакати. Їй їй здавалося, що вона все ще знаходиться в Чикаго. Згодом любтительку захмеліти під час польоту компанія звільнила.

Нагадаємо, що з Харкова до Праги: популярний лоукостер включив "зелене світло" для заробітчан.

Як повідомляв портал Знай.ua , МАУ пересаджує пасажирів з літаків на автобуси.