Із-за перекриття дороги місцевим жителям Запоріжжя довелося зіткнутися з незручностями.

В Запоріжжі перекрили рух на перехресті двох проспектів Соборної і Металургів. Починаючи від McDonalds і до вулиці Добролюбова (в сторону Правого берега) рух транспорту заборонено. Як пояснили самі комунальники, це пов'язано з ремонтом каналізації. З-за постійних аварія тріснув один з будинків і постійно затоплені вулиці.

В місті справжній транспортний колапс.

На кипітальный ремонт було виділено 7 млн гривень. А поки що мешканці Запоріжжя витрачають свій час, щоб відшукати свою маршрутку.
Мерія, як завжди в свої плани не внесла потреба оповістити людей про те, що маршрут міського транспорту змінився.

Люди бігають в пошуках маршрутках.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З-за одного регулювальника, який працював на місці обмеження, стався справжній транспортний колапс, а водії висаджували пасажирів прямо на проїжджій частині.

Жителі Запоріжжя в паніці - ніхто не знає, де зупиняються маршрутки.

Нагадаємо, що вчора в Запоріжжі з маршрутки вигнали школяра. Запитайте за що? За те, що у дитини була надорванная купюра, а інших грошей у хлопця не виявилося.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.