У Запоріжжі в цьому році головні святкові заходи з нагоди Дня Незалежності 24 серпня пройдуть у Дубовому гаю. Місцеві власті заборонили продаж алкоголю у цей день.

Заборона поширюється навіть на пиво і слабоалкогольні напої: тому свято має пройти повністю під безалкогольним початком.

День Незалежності в цьому році буде безалкогольним.

Заборона на продаж продукції вводиться 24 серпня з 8.00 до 22.00.
Святкова програма в Дубовому гаю стартує о 15.00.

до Речі, у Запоріжжі з Днем Незалежності жителів привітає співачка TAYANNA, а о 22.00 обіцяють феєрверк. А за недопущенням реалізації та споживання алкогольних, слабоалкогольних напоїв будуть стежити поліцейські.

Жителі Запоріжжя будуть дивитися концерт і феєрверк без пива і слабоалкоголки.

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.