У пповідомленні Єдиного державного реєстру юридичних осіб сказано, що українська автокефальна православна церква припинила існування. Відповідне оголошення опубліковано в парламентській газеті "Голос України".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"29 липня 2019 року в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об'єднань внесено запис про припинення релігійної організації "Патріархія Української автокефальної православної церкви" шляхом реорганізації, а саме шляхом приєднання до релігійної організації "Київська митрополія Української православної церкви (Православної церкви)", - йдеться в ньому.

Згідно із документом, термін заяви вимог кредиторами зазначеної організації - до 3 жовтня поточного року. У зв'язку з ліквідацією УАПЦ всі довіреності, видані на її ім'я до 29 липня, відкликані.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У зв'язку з ліквідацією УАПЦ всі довіреності, видані на її ім'я до 29 липня, відкликані.

Почесний патріарх Православної церкви України Філарет закликає Міністерство юстиції не скасовувати реєстрацію Української православної церкви (Київського патріархату).

Нагадаємо, на Порошенка посипалися різкі звинувачення: Філарет не стримує слів.