Сьогодні в Запоріжжі день обіцяє бути хмарною – хмари протримаються до вечора, але опади очікуються лише на наступний день, в п'ятницю, повідомляє Укргідрометцентр.

15 серпня в Запоріжжі та області очікується мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний 5-10 метрів на секунду. Температура повітря вночі становитиме 15-20 градусів, вдень 28-33 градусів.

Небо затягне хмарами з самого ранку.

На п'ятницю і вихідні синоптики прогнозують дощі та грози. Також синоптики повідомляють, що опадів сьогодні не буде.

Але дощів синоптики сьогодні не обіцяють.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, що з центральної Європи на Україну рухається активний атмосферний фронт. Синоптики заявляють, що цей циклон у західних, північних та Вінницькій областях України 13-14 серпня влаштує люті погодні проблеми, очікуються грози, місцями град.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.