Слід зазначити, що ввечері в четвер, 15 серпня, любителі астрономії зможуть спостерігати в небі неймовірно красиве видовище, а саме Осетровий місяць. Такий незвичайний термін вона отримала від індіанських племен Північної Америки, і також це означає останній літній повний місяць. Наступного разу на небосхилі повний місяць можна буде спостерігати в вересні місяці.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повний Місяць побачити можна буде приблизно в 20:30. Сам момент повного місяця відбудеться в 15:29 за київським часом, і з цього моменту Місяць буде вважатися спадаючим.

Повний місяць у серпні також відомий, як кукурудзяний місяць, ячміннаий місяць або плодовий місяць. У кожному з цих випадків назва передбачає, що настав час збору врожаю і продуктів харчування.

Астрономи відзначають, що спостерігати за повним Місяцем краще не в піковий час, а тоді, коли супутник Землі знаходиться досить низько над східною частиною горизонту. Коли місяць знаходиться низько на горизонті, то вона дозволяє охопити весь вид з об'єктами на передньому плані, супутник здається більшим.

До того ж, крім "Осетрового місяця" існували назви "полуничний місяць" (повний місяць в червні), а також медовий, громовий і винний місяць.

Що не можна робити

У день повного місяця, 15 серпня, ми будемо схильні до перебільшень, будь-яке слово, сказане нам іншими людьми, буде здаватися образою.

У цей час потрібно акуратніше поводитися з грошима. Намагайтеся економити, а до покупок ставитися критично, щоб по закінченні повного місяця з жахом не усвідомлюють, що гроші були викинуті на вітер. У день повного місяця потрібно підвести попередні підсумки року. Проаналізуйте всі, що ви зробили, і подивіться, чого ви хотіли досягти і чого в результаті домоглися.

Нагадаємо, що Нібіру знищить людство швидше кулі снайпера.

Як повідомляв портал Знай.ua, людство вперше заглянуло в потойбічний світ.

Також портал Знай.ua писав, що астрономи попередили про магнітні бурі.