Українці все частіше скаржаться на жахливий сервіс "Укрзалізниці" та її голова Євген Кравцов день за днем отримує негтивный відгуки про її діяльність. Однак тепер від бездіяльності, насамперед керівництва компанії, помер чоловік.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

В жарку пору року, коли пасажирські потяги забиті – всі кудись їдуть: хто на море, хто в гори, а хто з відпочинку – у вагонах не працюють кондиціонери. Їхати в таких умовах – просто пекло. І не всі можуть його витримати. Так і сталося з літнім чоловіком в поїзді "Рахів - Київ".

Про кричущий інцидент повідомляє український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вчора ці "Чудеса" відбулися особисто зі мною. Поїзд Рахів-Київ. Купейний вагон. Температура всередині - 30 градусів спеки. На моє запитання, чому не працює кондиціонер, адже у квитку чітко зазначено, що вагон з кондиціонуванням, провідниця мило посміхаючись відповіла... "Він просто зламався, але не переживайте, ми выняли скла і на вас буде дути Вітерець"."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що мова йде про купе, де вартість квитків найчастіше захмарна і не завжди по кишені пересічному українцю. У разі спеки все, що може зробити компанія - дістати скло з вікна.

"Той самий вітерець звичайно дув, але у вагоні просто нереально було перебувати. Плач дітей і важкі зітхання дорослих, супроводжували нас всю поїздку. Адже дихати, реально було нічим. А тепер найстрашніше. У Тернополі, в сусідній вагон сіл літній чоловік. Від неймовірної спеки, йому стало погано. Провідники викликали медиків. Але, на жаль, було пізно. Чоловік... Помер. І все це відбувалося на наших очах. На очах наших дітей."

Шнайдер звернувся до Володимира Зеленського з проханням втрутитися в дану ситуацію.

В коментарях українці обурилися такій жахливій ситуації:

"Який жах! В суд подати на цю укрзалізницю!", "Всіх "сук" у вагон,температуру +35 і за маршрутом гиперлупа.Де межа нашому терпінню?", "А Кравцов мільйонами зарплату гребе", "Зараз прибіжить Омелян Гиперлупович і розповість, що потрібно потерпіти", "Мій син не та давно сказав саме про цей поїзд: тут пахне потом людей, яких вже давно немає", "Ось ця холеная харя, відрижка режиму Порошенко, Кравцов Євген Павлович методично розвалює Укрзалізницю", "А ми в Європу з голою д*пою", "Зняти цього мордатого з золотими ґудзиками!"

Нагадаємо, Укрзалізниця попала в новий гучний скандал

Як повідомляв портал Знай.ua, сервісом українського залізничного оператора "Укрзалізниця" щодня незадоволені все більше українців.

Також Знай.ua писав, Укрзалізниця є одним з найбільш корумпованих державних підприємств України.