Фахівці склали календар магнітних бур на серпень 2019 року. Астрологи стверджують, що значної активності на сонці цього місяця не очікується. Однак сильні магнітні бурі відбудуться вже 16 та 17 серпня.

Про це свідчать прогнози Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Магнітні бурі у ці дні вдарять по метеозалежним людям, перш за все. Зокрема, найважче буде людям із серцево-судинними захворюваннями. Можливий сильне послаблення організму, головні болі та тахікардія. Щоб полегшити стан під час магнітних бур, варто дотримуватися деяких рекомендації.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Що робити під час магнітних бур?

Медики стверджують, що позбутися метеочутливості можна завдяки фізичним навантаженням. Також потрібно стежити за харчуванням та час від часу приймати контрастний душ. Це позитивно вплине на стан організму загалом.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Фахівці настійно радять у дні магнітної активності не вживати жирну, гостру і солону їжу. Крім того, рекомендується пити заспокійливі чаї з м'ятою, мелісою або ромашкою.