У Вінниці понад 1000 ліфтів відпрацювали нормативний термін експлуатації. В управлінні держпраці повідомляють, що загалом в області експлуатується понад 2,5 тис підйомників.

Як повідомляють у відомстві, за рахунок підвищення рівня та частоти обслуговування за останні роки вдалося утримувати безпечний для громадян технічний стан ліфтового парку. Проте, кількість несправностей ліфтів зростає дедалі частіше. Це не лише технічний стан, але й ігнорування правил користування ліфтами самими мешканцями будинків.

В управлінні зазначають, що після досягнення терміну експлуатації, відповідно до вимог Правил, власник ліфта повинен вивести ліфт з експлуатації та провести йому експертне обстеження спеціалізованою організацією для визначення можливості його подальшої експлуатації.

Але таке обстеження проводиться дуже повільно, через відсутність двостороннього зв’язку, і це збільшує ризик виникнення аварійних ситуацій та несанкціонованого втручання в електричну та механічну схеми ліфтів.

Знай.ua повідомляє, що поліція Києва підозрює, що в місті орудує сексуальний маніяк.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знай.ua нагадує, що киянин потрапив у халепу в ліфті, від біди ніхто не застрахований.

Таакож Знай.ua повідомляв, що у Запоріжжі водій-лихач з людьми в салоні розсікав по вулицях міста на скаженій швидкості.