14 серпня 2018 року в Кривому Розі сталася трагедія - 13-річна школярка Софія Касьян випала з 6-го поверху. Дівчинка отримала важку черепно-мозкову травму, розрив легенів, потрійний перелом хребта.

Лікарі лікарні ім. Мечникова всіма силами боролися за життя дівчинки, і незабаром вона пішла на поправку. Згодом її мама, Вікторія Касьян, поділилася у соцмережах радісною новстью - її дочка вийшла на шлях повного виздоровлення.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

14 серпня 2019 року, рівно через рік після трагедії, вона розмістила у соцмережі зворушливе відео. На кадрах Вікторія Касьян читає пронизливий вірш, присвячений трагедії, що трапилася з її донькою.

Нагадаємо, в Одесі екстрено евакуюють людей, такого переполоху ще не було.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кривому Розі корова впала у каналізаційний люк, жалібне "му" долинало не один день.

Також Знай.uа писав про те, молода дніпрянка померла на побаченні, очевидці заговорили про страшне.