Фіксальна служба України склала рейтинг збиткових підприємств.

Серед них виявилися оператори мобільного зв'язку lifecell і Тримоб, як повідомляє сайт Фіксальной служби.

lifecell увійшов в топ-5 аутсайдерів і посів 3 місце за показником збитковості. Серед всіх компаній, які обслуговуються в Офісі платника податків, виключаючи банки, на lifecell довелося 4,5% суми усіх збитків.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

4 позицію зайняв Тримоб - його збитковість зросла на 60%.

В загальній сумі на сферу інформаційних та телекомунікаційних послуг довелося 23 млрд грн збитків. На химпроизводство - 72,4 млрд грн, металургію - 35,5 млрд грн, оптову торгівлю - 27,4 млрд грн.

Незважаючи на величезні цифри, Фіксальна служба каже, що в цілому ситуація поліпшується, порівняно з першим кварталом 2019 року. Збиткових платників податків стало менше на 11%.

Нагадаємо, раніше Разумков пояснив, що не так з колегою Зеленського.

Також Знай.uа писав, що у Зеленського планують зробити нечуване з депутатами.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що майбутнє: Нацбанк і Мінфін дали прогнози на 2020 рік.