Прес-центр Об'єднаних сил повідомляє, що 15 серпня було зафіксовано 12 обстрілів з боку окупантів по українськими позиціями на Донбасі. Всі обстріли були від формування ДНР.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Постріли здійснювались з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціями ВСУ біля Гнутова, Павлополя, Лебединського, Піщєвика і Водяного під Маріуполем, Авдіївки і Опитного під Донецьком, Новолуганского і Южного під Горлівкою.

16 серпня станом на 7:00, як повідомляє ПЦОС, "противник загалом дотримується перемир'я".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нову позицію ВСУ трохи північніше Авдіївки зафіксували спостерігачі ОБСЄ під час Спеціальної моніторингової місії: "СММ зафіксувала нову бойову позицію на автодорозі Н20, орієнтовно в 200 м на захід від Донецької фільтрувальної станції, яку зміцнювали п'ять військовослужбовців ЗСУ".

Лінія оборони вздовж цієї дороги вже давно була сформована, тому позиція нова тільки відносно. Подальшого просування далі в сіру зону не відбулося.

Нагадаємо, раніше українців зворушили милі фото з Донбасу, ніжності немає межі: "Бойові котаны".

Також Знай.uа писав, що у Зеленського планують зробити нечуване з депутатами.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського знайшли нового Генпрокурора, вже взявся за Донбас: "Підписаний майже 20 років тому".