Дівчину з Запоріжжя, яку облили окропом, просять пробачити свого кривдника.

Про це повідомляє волонтер Злата Некрасова на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що 16 серпня, в лікарню до Насті приходила мати нелюда, який облив її окропом. Жінка не намагалася заспокоїти дівчину, а навпаки, ніби вивести з себе. Казала, що її синові загрожує 15 років в'язниці, а потім запитала, чи не шкодує Настя про те, що написала заяву.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Сегодня приходила к Насте мама Димы(который совершил данное преступление) и пыталась не успокоить Настю, а наоборот вывести из себя. Говорила что Диме дают 15лет, что это слишком много, и спрашивала не жалеет ли Настя о чем-то. А когда я зашла в палату, меня обвинили в том что моя фамилия и имя-это мой псевдоним, и я закладываю Насте бананы в уши 🤨 Для меня сложно понять таких людей. Я просто её выгнала. Она не пришла разделить Настюшкину боль, она пришла насыпать соль на рану. Спасибо Вам, небезразличные люди. Теперь у Насти огромная, непобедимая группа поддержки.

Geplaatst door Злата Некрасова op Donderdag 15 augustus 2019

Потім до палати зайшла волонтер Злата. Свекруха дівчини звинуватила її в тому, що її ім'я та прізвище – псевдонім, а до Насті вона приходить для того, щоб вішати їй локшину на вуха. У результаті, волонтер не витримала і вигнала жінку з палати.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Для мене складно зрозуміти таких людей. Я просто її вигнала. Вона не прийшла розділити Настюшкину біль, вона прийшла насипати сіль на рану", – наголосила Злата.

Нагадаємо, що Анастасія Шаповалова із Запоріжжя пережила справжнє пекло завдяки своєму чоловіку, який облив її окропом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Херсонщині відбулися кілька випадків, коли діти отримали опіки. Всіх доставили в лікарню.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Херсонській області 34-річний чоловік облив мати окропом.