Медичні працівники вимагали від онкохворих пацієнтів хабара розміром до 70 тисяч гривень. Відомо, що медики вимагали гроші за видачу безкоштовних ліків, придбаних за державний рахунок.

Так, столичні копи зловили лікарів Інституту раку на вимаганні хабарів від онкохворих за призначення безкоштовних ліків. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби поліції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"В Києві викрили групу лікарів в корупційній схемі призначення і видачі безкоштовних медичних препаратів для онкохворих громадян", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в п'ятницю оперативники провели обшуки в службових осіб Національного інституту раку. За даними правоохоронців, за призначення і видачу безкоштовних ліків, закуплених за державні кошти, медики вимагали у хворих від 3 до 70 тисяч гривень.

Також лікарі брали "відкати" у компаній за перемогу в тендерах із закупівлі медикаментів для потреб інституту раку. Суми сягали 15-20% від загальної вартості укладених угод. Під час обшуків в Інституті раку та за місцем проживання фігурантів правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує причетність лікарів до протиправної діяльності.

Нагадаємо, некерована машина проломила череп маленькому львів'янину, це пекло на землі.

Як повідомляв Знай.uа багатодітній вдові героя АТО на Львівщині спалили будинок, ні краплі жалю.

Знай.uа писав, Супрун розповіла українцям, як правильно худнути.