Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Бажання українців їздити громадським транспортом безкоштовно часто приводить до скандалів між подорожуючими та співробітниками Укрзалізниці".

Цікавий випадок недавно трапився в електропоїзді "Запоріжжя – Дніпро".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Один з пасажирів не вияив бажання оплатити повну вартість квитка, на що контролер почала трохи неадекватно реагувати. У ході словесної перепалки гостру на язик працівницю залізниці було зафільмовано, на що вона теж зреагувала досить агресивно і почала використовувати нецензурні та образливі комбінації з пальців.

Контролер електрички не зуміла повести себе гідно та кваліфіковано зреагувати на конфлікт.

Нагадаємо, що у вівторок, 13 серпня, в поїзді сполучення Рахів-Київ загинув чоловік. Про це повідомляється у прес-службі Нацполиции.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Запоріжжі провідники познущалися над старенькою, ганяючи її по вагонах із-за неприємного запаху.

Також Знай.ua писав про те, що 13 серпня в дорозі спалахнув пасажирський потяг Херсон-Київ, недалеко від залізничного вокзалу Миколаєва.