З понеділка, 19 серпня, в Україну повернеться справжня літня погода. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Так, у понеділок температура повітря на всій території країни становитиме 25−30 градусів тепла.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Україну будуть обходити циклони і атмосферні фронти, буде багато сонця, блакитного неба і білих пухнастих хмар. Лише у східних областях та на Сумщині збільшиться хмарність та можливі локальні невеликі дощі", - наголосила Діденко.

А з середини тижня очікується підвищення до 32−37 градусів у південних, центральних і східних областях.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проте в четвер, 22 серпень, спека може трохи ослабнути в західних і північних областях. Також на Заході в протягом тижня можливі періодичні локальні опади.

"Попередній прогноз для Києва на День Незалежності. 24 серпня очікується суха сонячна погода з поривчастим вітром і температурою повітря близько 25 градусів. Уточнення - обов'язково", - підсумувала синоптик.

Яблука, груші та інші спасівські принади будуть завтра виблискувати серед розкішного пізнього українського літа. 19-го...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 18 augustus 2019

Нагадаємо, у багатьох регіонах України на поганий урожай вплинула негода.

Як повідомляв портал Знай.иа, оприлюднено список найбільш аварійних трас України.

Також портал Знай.иа писав, що екологічну катастрофу на Чорному морі показали в інфографіці.