Російська мова може стати офіційною на території України. Таку заяву зробили у команді президента Зеленського.

Про це пише портал "Politeka".

Андрій Богдан, голова Офісу президента України, повідомив журналістам сенсаційну новину. Соратник глави держави вважає, що на території Донбасу російська мова може бути офіційною, але тільки після проведення референдуму.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми можемо Донецькій та Луганській області дозволити розмовляти російською мовою, якщо у нас почнеться мир в країні? Ставимо питання – "так/ні". Якщо можемо, тоді Донецьк і Луганськ спілкуються російською мовою", – пояснив свою точку зору Андрій Богдан.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На зауваження журналіста, чи розуміє він силу даного прецеденту, Богдан відповів наступне: "Давайте ще угробимо п’ятнадцять тисяч наших громадян на війні?".

Нагадаємо, на шоу "Міняю жінку" розгорівся мовний скандал. Чоловік вимагав у жительки Івано-Франківська в його домі розмовляти виключно російською.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, що буде з мовним питанням в українських школах.

Також портал Знай.ua писав, що популярний супермаркет на Київщині втрапив у мовний скандал.