У понеділок, 19 серпня, в мережі залили повне відео втечі наркоборона Амоса Дов Сільвера в аеропорту Борисполя при спробі його депортації на батьківщину, в Ізраїль.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так, на даному відеоролику видно, що під час проходження Сільвером і співробітниками СБУ огляду в аеропорту, один з правоохоронців нібито подає йому умовний знак, почухавши потилицю. Потім, конвойований акуратно відходить назад і нахабно втікає прямо у всіх на очах. До того ж, на відео видно, як СБУшник помітив втечу короля наркоинтеренета, але нічого з цим не робить, продовжуючи стояти на місці.

Тим часом Амос Дов Сільвер встигає успішно ховатися. Лише через деякий час один з СБУшників повідомляє напарникові, що злочинець втік. Але, замість того, щоб наздогнати наркобарона, вони продовжують тупцювати на місці і комусь телефонувати. Тільки після цього співробітник спецслужби побіг за наркодиллером Сільвером.

Нагадаємо, що сотні поліцейських допомогли Україні екстрадувати невловимого наркобарона.

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилося відео епічно втечі ізраїльського "наркобарона" від СБУ.

Також портал Знай.ua писав, що в Ізраїлі піднялася хвиля протестів за спійманого в Україні наркобарона.