Найголовніше і найцікавіше, що публікувалося в понеділок, 19 серпня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зима близько: у Зеленського попередили українців про неминуче, що чекає на нас в опалювальному сезоні

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Скоро почнеться новий опалювальний сезон, який буде дуже складним для України. В уряді виникло занепокоєння щодо запасів цінного ресурсу, який необхідний для забезпечення населення теплом і світлом.

Представник президента України у Кабінеті міністрів Андрій Герус заявляє, що компанії теплової генерації повинні тримати достатні запаси вугілля на складах, особливо напередодні опалювального сезону.

Розстріл Майдану: Парубій, Луценко, Пашинський, Портнов і Лукаш розкажуть усю правду на допитах

Клопотання ексбекрутівців щодо допиту свідків у справі про розстріл на Інститутській 20 лютого 2014 року задовольнив суд.

Суд дозволив опитати 15 осіб на вибір захисту з 38 колишніх правоохоронців, які перебували з 18 по 20 лютого безпосередньо на місці подій і керівників миколаївської, одеської та чернігівської підрозділів "Беркут".

Здай хабарника - отримай 10%: Зеленський запропонував українцям цікавий підробіток

В офісі президента України Володимира Зеленського почали підготовку законопроектів, які встановлять порядок повідомлення про корупційні правопорушення.

Крім того, запропонували ввести матеріальну винагороду для тих, хто допоможе викрити корупціонера в межах 10% від суми відшкодованих збитків або розміру неправомірної вигоди (хабара).

Вакарчук сказав "ні": "Голос" відмовилася від впливової посади в Раді

Політична партія "Голос" відмовляється від посади заступника голови Верховної Ради. Про це повідомив заступник глави партії "Голос" Ярослав Юрчишин.

Він пояснив, що віце-спікер має "переважно церемоніальні позиції", тому партію "Голос" це не цікавить.

Радник Зеленського представив "план порятунку від Супрун": як зміниться українська медицина в майбутньому

Михайло Радуцький розповів, що для якісної трансформації потрібно насамперед провести перепис населення, що в Україні давно не відбувалося. Він зауважив, що від кількості реальних українських громадян залежить сума, необхідна для фінансування медицини.