В окупованому сепаратистами Донецьку "влада" так званої "ДНР" повідомили і пообіцяли жителям, що вже з 19 серпня в місті почне функціонувати залізничний вокзал. Мешканці окупованої території стали свидетялми "пришестя" потягу сполученням "Донецьк-Оленівка". Те, що вони побачили довело їх до істерики.

потяг
потяг

Відео виклали в соцмережах і воно вже спровокувало масові напади сміху у жителів не тільки "ДНР", але й інших територій.

"Новий успіх молодої республіки. Запущено швидкісний міжміський поїзд Донецьк-Оленівка. Тільки подивіться на цього красеня." - йдеться у підписі до ролика.

На кадрах видно ледве рухомий потяг, який, здається, був списаний з вокзалів РЖД. Він має всього два вагони і на ладан дихає. Оператор "підливає масла", говорячи про свої враження про побачене:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ми бачимо прибуття міжгалактичного поїзда "Оленівка-Донецьк" і з цього приводу можна навіть відсвяткувати. Цей швидкісний склад прибуває на станцію з божевільною швидкістю. Ось він іде, блискавично під'їжджає. До речі, дуже багато вагонів, все чудово. Може бути навіть він зупиниться. Дивіться, джерельна вода йде з туалету, чудово. Україна, заздріть нам."

Суперпоезд Донецк-Еленовка

Новый успех молодой республики. Запущен скоростной междугородний поезд Донецк-Еленовка. Только посмотрите на этого красавца.

Geplaatst door Денис Казанский op Dinsdag 20 augustus 2019

В коментарях автора відео підтримали:

"Це що, РЖД-шні вагони?", "Контактна підвіска пішла на потреби молодої республіки?", "Де фанфари?", "А ви уявляєте, що буде, якщо ці дві імперії - лнр і днр - об'єднуватися в одну ? На карті світу з'явиться новий світовий гравець, який цілком може диктувати свої умови США і Китаю", "Готуйся коментувати ж.д. повідомлення в Криму, по мосту якого немає, з фото порожнього вокзалу Сімферополя.", "У міжнародного маршруту Дебальцеве-Чорнухине з'явився конкурент на ринку перевезень?", "Крутіше гиперлупа буде", "Ви помітили, що в молодій республіці над ЖД шляхами немає проводів? Правильно, не потрібні ці штуки встає з колін, паровози рулять, діди їздили на паровозах і ці будуть так само. Добре що рейки здати в утиль не успели."

Нагадаємо, "А ви ніколи не думали про те, що ми теж вміємо стріляти? І набагато краще, ніж ви".

Як повідомляв раніше Знай.uа кандидат Борис Приходько в окрузі №210 нагнав "титушок".

Також Знай.uа писав про те, що у Дніпрі будинок з людьми закидали коктейлями Молотова.