Стало відомо, що у середу, 21 серпня, Московський міський суд відмовив в апеляційній скарзі на постанову про продовження арешту до 24 і до 26 жовтня третьої і четвертої груп військовополонених моряків з України.

Про це написав адвокат Микола Полозов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, він повідомив, що обидва засідання пройшли в закритому режимі. Постанова Лефортовського районного суду про продовження терміну утримання під вартою залишили без змін.

#POW

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Nikolai Polozov op Woensdag 21 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що Росія відпустила політичного в'язня українця Романа Тернівського, засудженого за участь у забороненій в РФ організації "Правий сектор". Термін його незаконного ув'язнення в країні-агресорці вийшов.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії з колонії загального режиму зник український політв'язень Володимир Балух, засуджений за нібито незаконне зберігання зброї у своєму будинку в Криму.

Також портал Знай.uа писав, що Кремль свідомо почав війну на Донбасі, щоб змусити Київ визнати окупацію Криму.