У санаторію Хмільника на Вінниччині, де проходять реабілітацію воїни АТО, на початку серпня зникло світло. Воїни не мають де помитися і зарядити телефон.

“Мені давали путівки в Карпати, на море, але я відмовився, хотів тільки сюди, до кваліфікованих лікарів. Світла вже нема з 7 серпня. З горем пополам, працівники зізналися, що санаторій відключили від електропостачання за борги…” - розповідає Олег Кутовий, який отримав під Авдіївкою у 2017 році кульове поранення ноги.

Воїни розповідають, що митися ходять у сусідній санаторій, а заряджають телефони по кав’ярням поблизу санаторію. Світло дають від генератора, але його потужності не вистачає, тому використовують дуже лімітовано, вимикають не за графіком, та економлять пальне. “Який це відпочинок, це каторга…” Бійці, які почали оздоровлення, вже й не вірять, що зможуть його завершити у комфортних умовах.

Як повідомив Знай.ua, ветеран АТО відкрив майстерню для людей з інвалідністю.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Московський міський суд відмовив в апеляційній скарзі на постанову про продовження арешту до 24 і до 26 жовтня третьої і четвертої груп військовополонених моряків з України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua публікував новину про те, що Соколова зворушила українців емоційним відео про воїнів ЗСУ.