Відома українська журналістка, ведуча авторської програми "Вечір з Яніною Соколовою" Яніна Соколова записала зворушливе відео зі словами подяки українським воїнам, які захищають незалежність держави на Донбасі.

Відеозапис з'явився на YouTube-каналі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Менш ніж за добу з моменту публікації він зібрав майже 6 тисяч переглядів, майже 2 тисячі лайків і більше сотні коментарів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я ніколи не думала, що мені доведеться дякувати тобі. Чому ніколи, тому що я ніколи не думала, що буде війна. Тепер я абсолютно точно знаю, хто Герой нашого часу, а хто антигерой. Я абсолютно точно можу розповісти своїм дітям, хто той дядько чи тітка, які дозволяють їм вранці цілувати мене, які дозволяють їм грати з улюбленою іграшкою, які дозволяють дивитися паради і пишатися тим, що в цій країні є справжні чоловіки і жінки, діти і сестри своєї нації", – проникливо Соколова звернулася до українських захисників.

Телеведуча зазначила, що все, що вона робить, можливо тільки завдяки воїнам української армії. Адже у той час, як вони жертвують своїм життям, люди в мирних містах мають можливість не знати, що таке війна.

"Це, можливо, прозвучить пафосно, але кожен раз, коли я бачу військових на вулиці, у мене виникають сльози від того, що я живу серед таких, як ти. Все, що я роблю, – все це завдяки тобі. Тому що я абсолютно точно знаю, що десь на сході чи десь у мирних містах є людина, яка для мене є справжнім ідолом. Тому що віддавати життя за свою країну – це, мабуть, найкрутіший крок, який може статися в нашому житті. Я дякую тобі. Все, що ми маємо тут, в мирних містах, все, що будемо мати в майбутньому – це все завдяки тобі", – висловила захоплення героїзмом українських воїнів Соколова.

Нагадаємо, Соколова жорстко проїхалася по "російськомовним щелепам", навіть Парубій допоміг.

Як повідомляв Знай.uа Притула назвав плюси і мінуси "Голоси" і розповів про своїх планах.

Знай.uа писав, Соколова потужно звернулася до українців: "Підтримайте наших героїв!".