Відома українська журналістка Яніна Соколова зараз знімає автобіографічний фільм під назвою "Я,Ніна". У картині журналістка покаже, як дізналася про те, що у неї рак і як боролася з хворобою. А нещодавно вона взяла інтерв'ю у співака та депутат Святослава Вакарчука.

Про це Яніна Соколова розповіла в інтерв'ю 24 каналу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! ! Приєднуйтесь!

Вона заявила, що український артист сказав, що вона - його кумир.

"Життя – непередбачуване. Ти можеш бути чиїмось фанатом, як от із Вакарчуком, а потім зустрітися, і людина, плачучи, як Вакарчук, скаже: "Ти – мій кумир. Я тебе просто обожнюю, неймовірно захоплююсь твоєю силою", – поділилася думками Яніна.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Соколова згадала себе 14-річною, коли ходила у спортзал в Палаці спорту цілий місяць, щоб потрапити на його концерт.

"У мене не було грошей на квиток, мене виховувала лише мама. Тож я навмисно записалася у спортзал, дотичний до університету, заплативши 15 гривень, ходила туди, щоб створювати ілюзію. І таки дочекалася, коли Вакарчук прямував через службовий вхід, який пролягав крізь спортзал. Тоді побачила його вперше. А зараз я дозволяю йому обійняти мене, кажу різні фрази, скидаю його, коли мені телефонує (Усміхається), – розповіла Яніна", – згадує журналістка.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Соколова взяла інтерв'ю у Вакарчуку перед парламентськими виборами, де його партія ледь перетнула 5% бар'єр. Журналістка зауважила, що артист був дуже емоційним під час розмови, однак мало говорив про свою партію.

Нагадаємо, Соколова змусила Шарія надовго припнути язика: "Якесь чм*, вариться у тераріумі...".

Раніше Знай.uа повідомляв, Cоколова після інтерв'ю з Притулою з "Голосу" Вакарчука зібралася у політику: збіг чи давній план?.

Також Знай.uа писав, Соколова різко обрубала істерику путінського пропагандиста.