З'явилася інформація, що за роки незалежності України при виконанні службових обов'язків загинув 1671 правоохоронець.

Про це стало відомо завдяки повідомленням глави МВС Арсен Аваков на церемонії вшанування пам'яті загиблих працівників органів внутрішніх справ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"За роки незалежності України при виконанні службових обов'язків загинув 1671 міліціонер, а з початку бойових дій на Сході України - 455 правоохоронців", - зазначив міністр.

Присутні поклали квіти до меморіальних плит з іменами загиблих правоохоронців. Під час церемонії зазначалося, що за рік меморіальний комплекс збільшився на 13 прізвищ.

Нагадаємо, новітні українські літаки не знайшли свого першого покупця: закордоном в захваті від наших "пташок".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський і Богдан несподівано "викинули" Ахметова з насидженого місця: що сталося.

Знай.uа писав, довідники, ручки, гумки для грошей: Знай дізнався, яка потрібна сума, щоб зібрати одного депутата в Раду.