У Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Житель міста прокинувся вранці від болю у руці. Дружина, яка включила світло в кімнаті, побачила жахливого павука, який вкусив чоловіка.

Павук сак один з небезпечних в Україні.

Через деякий час у потерпілого піднялася температура, почалася нудота, нестерпно боліла рука і почало зводити тіло.

Подружжя негайно поїхали в лікарню, де потерпілому надали невідкладну допомогу.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тільки у лікарні чоловікові змогли надати потрібну допомогу.

Як виявилося, чоловіка вжалив павук сак, який входить в десятку найбільш небезпечних павуків України. Укуси цих комах не є смертельними, але можуть завдати серйозні проблеми людському здоров'ю.

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.