Під Вінницею подружня пара відігнала оскаженілу зграю собак від лелеки, та забрали птаха додому. Окрім ран, у лелеки було зламане крило.

Птаха перев’язали та нагодували. За кілька днів лелеці стало краще, у нього з'явився апетит. Вдячний чорногуз смакує курячими шийками, сердечками та шлуночками. Тетяна Чекотун розмістила фото в соцмережах, аби люди порадили, куди краще прилаштувати пораненого птаха. Допомогти зголосився волонтер Олександр Островський.

“Чи зможе птах знову піднятися в небо, можна буде дізнатися тільки зробивши рентген”, - зауважує Олександр. Наразі чоловік забрав птаха до притулку на Житомирщині, де його будуть обстежувати. Саме там його залишать на проживання, якщо не вдасться відновити можливість літати.

Як повідомляв Знай.ua селян під Львовом тероризує зграя скажених тварюк, полюють на дітей.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що харків'янин заїхав на мопеді просто до приміщення супермаркету.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також, Знай.ua розповідав, що у Чорнобильській зоні відчуження знайшли рідкісний вид, якого пощастило спіймати на камеру.