Обмін утримуваних осіб між Україною і Росією призначений на 28-29 серпня.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Раніше всіх. Ну майже".

Також портал повідомляє, що Росія і Україна близькі до завершення процесу обміну утримуваних громадян на території обох країн.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Відмінні новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За останніми даними, Москва і Київ обговорюють формулу обміну 33 33 людини без урахування головного редактора українського "РИА Новости" Кирила Вишинського.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто відзначити, що офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова підтвердила, що у неї є інформація по обміну між Україною і РФ, але поділитися нею вона поки не може.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Раніше повідомлялося, що в Кремлі офіційно підтвердили, що під час переговорів президента Франції Еммануеля Макрона і президента РФ Володимира Путіна обговорювалося обмін полоненими між Росією і Україною. Правда, конкретні імена утримуваних на території країни-агресора не називали.

Як відомо, раніше про те, що після розмови з Макроном Путін збирається зробити крок до звільнення політв'язнів говорила заступник міністра закордонних справ України Олена Зеркаль.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8.

Також Знай.uа писав про те, у Меркель вирішили напряму говорити з Путіним, Зеленський почекає.