Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України в п'ятницю, 23 серпня. Порівняно з показниками у четвер, 22 серпня, гривня трохи зміцніла в своїх позиціях, її показник – 25,04 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют НБУ на 23 серпня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2504.2697 гривень;
- 100 євро – 2775.4821 гривень;
- 10 російських рублів – 3.8163 гривні.

Таким чином, долар став дешевше на 16 копійок. При цьому євро знизився в ціні на 23 копійки, а вартість російського рубля з четверга збільшилася на одну копійку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, експерти розповіли про чинники, які змушують американську валюту здати позиції.

Як повідомляв портал Знай.uа, аналітики прогнозують коливання курсу гривні в серпні діапазоні 24,75−25,75 грн за долар.

Також портал Знай.ua писав, що з початку року курс гривні щодо долара виріс на 9,1%. Українська валюта показала найбільший ривок серед всіх валют світу.