У четвер, 22 серпня, у Полтаві на зупинці "4 поліклініка" загинула 59-річна жінка. Про це передає "Gazeta.ua".

За словами очевидців, близько сьомої ранку жінці стало погано, і вона майже відразу ж померла. "Швидкій" залишилося лише констатувати смерть полтавки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Кажуть, що стало погано. Вона впала у маршрутці. Це від людей чула", - розповіла очевидець Людмила.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Медики зазначили, що оглянули тіло, але не забрали його.

"Не маємо права. Якщо людина не померла у кареті швидкої допомоги, викликаємо поліцію. Поліція звертається до судмедекспертів, тільки після їх огляду тіло доставляють у морг", - повідомила заступник головного лікаря станції ЕМП Лариса Мірошниченко.

швидка
швидка

Причина смерті жінки поки що залишається невідомо. Медики зазначили, що такі випадки для Полтавської області - це практично щоденне явище.

Нагадаємо, п'яний киянин вбив дружину лопатою і "вирубився".

Як повідомляв портал Знай.uа, молода одеситка померла на операційному столі.

Також Знай.uа писав про те, озвірілий депутат зрешетив дружину з карабіна.