У четвер, 22 серпня, у Кропивницькому поблизу СІЗО застрелили адвоката Олександра Іванова, було поранено ще одну особу. Виявилося, що адвокат став випадковою жертвою.

Про це повідомляє видання Politeka.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! ! Приєднуйтесь!

Відомо, що біля СІЗО, де сталася кривава трагедія, Олександр Іванов був з 54-річним Андроніком Мартиросяном, який відвідував в установі свого сина. Саме Мартиросян, якого нападники поранили в руку, був метою зловмисників. А вбитий відомий у місті адвокат Олександр Іванов став випадковою жертвою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією ЗМІ, це вже не перший замах на Мартиросяна. У квітні цього була підірвана вибухівка на сходах під’їзду, де він проживав.

Зазначимо, що вбивство адвоката у Кропивницькому сталося вдень 22 серпня. Невідомі під’їхали на червоному авто до СІЗО №6 і відкрили автоматну чергу, після його втекли. Адвокат загинув на місці до приїзду "швидкої". Ще один чоловік зазнав поранення і його забрали до лікарні, проте медики не змогли його врятувати.

Іванов працював адвокатом 9 років. До того був заступником начальника Управління МВС України в Кіровоградській області - начальником слідчого управління. Він був полковником міліції у відставці, керівником (регіонального) органу МВС України, його заступником в Автономній Республіці Крим, областях, у Києві та Севастополі.

Нагадаємо, у Кропивницькому відомого адвоката розстріляли просто біля СІЗО: перші подробиці.

Раніше Знай.uа повідомляв, СБУ спіймала наркобарона після втечі з Борисполя: ви навіть не уявляєте, що "нарили" силовики.

Також Знай.uа писав, у Запоріжжі співмешканці згоріли живцем: займалися цим у ліжку.